Gravid / Boudoir

Gravid og Boudoir fotografering

Runde maver og noget til fantasien

Graviditets fotografering

Fotografering af den dejlige runde mave mens den strutter aller mest inden fødslen.

Produktionstiden på en lille ny verdensborger er: 3 trimestre, 40 uger, 9 måneder.

Der sker rigtig meget med kvindens krop i dette forløb, de fleste gravide vælger at få fotograferet den lækre runde mavse i den sidste del af de 9 måneder, andre vil rigtig gerne have et forløb hvor med billeder hver 3. måned så man kan se udviklingen på graviditeten. Du vælger selv hvad du ønsker, er det i sidste halvdel af graviditeten anbefaler jeg at fotograferingen skal foretages ca. 3-4uger før termin, der synes jeg selv at mavsen tager sig rigtig flot ud, stor rund og struttende.

Boudoir

Overrask den eneste ene med flotte sensuelle pikante Boudoirbilleder.

Det er bevist at jeg ikke har Boudoirbilleder liggende på hjemmesiden, disse billeder er beregnet for den eneste ene, og skal derfor ikke stilles til offentlig skue på min side.

Når det er sagt så er det en fotodiciplin jeg mestre til fulde, når jeg tager Boudoirbilleder ligger jeg stor vægt på, at det er fantasien vi skal sætte igang på dem som skal se billederne, det vil sige man kan sagtens blive fotograferet lige som hvor herre skabte os, men jeg sørger altid for at skjule det som kan kaldes ulovligheder, på den måde bliver Boudoirbillederne til et kunstværk og ikke p—o billeder, mange gange vælger mine kunder at få lavet en fotobog med billeder til den eneste ene ” for your eys only, andre får lavet forstørrelser der kan hænge på væggen i deres soveværelse eller stue.

 

Se evt. nogel af mine priser på gravid-boudoir fotografering lige her:

 

Share on Facebook