Om Seest Foto

Seest Foto blev startet af Karsten Harders og medhjælpende hustru Lene, der sammen har 2 dejlige voksne drenge.

seest foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interessen for fotografering har Karsten Harders haft siden han var 13 år gammel, hvor han fik Fotolære som valgfag i Folkeskolen og lige siden har han været bidt af at fotografere.

I tiden som hobbyfotograf, har Karsten fotograferet en masse racerbiler, sportsdansere, og hvad der nu ellers kom forbi hans linse.

Nu har Karsten specialiseret sig i professionel fotografering af mennesket. Det kan være som portræt, gruppebillede, konfirmanden i naturen, brudeparret ved en skov sø, en baby på lammeskind m.m.

Seest Foto startede i august 2006 og dengang var firmaets navn Fotobanden, nok den eneste bande der nogensinde er blevet optaget i CVR. Registeret hos Told & Skat. Fotobandens egentlige base var i privaten i Seest, hvor der var indrettet et lille lokale til fotostudie.

I juni 2010 blev Fotobanden tilbudt et erhvervslokale i den gamle købmandsbutik i Seest. Efter mange overvejelser blev Karsten og Lene enige om, at tage springet og flytte forretningen ud af privaten. Der blev søgt navneændring hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, om ændring til Seest Foto, hvilket ser rigtig godt ud på facaden. Den 3. august 2010 blev det en realitet; Seest Foto var født.

Den 1. februar 2012 flyttede vi fra Seest og til midtbyen i Kolding, Låsbygade 25, hvor vi har nogle rigtig lækre og børne- og familievenlige lokaler. Hos os kan barnevognen eller kørestolen tages med ind i forretningen, uden at der skal kæmpes med mange trappetrin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marts 2018 bestod Karsten den en af de nok vigtigste eksamener man kan bestå som Fotograf, han kan nu kalde sig DFF Master Photographer, 16 billeder blev bedømt af et internationalt dommerpanel på 5 mand fra England og Danmark.

Share on Facebook