Portræt

Portræt fotografering, din familie fotograf.

Vi klarer alle former for portrætfotografering, det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan laves både i studio og on location.

Skal familien samles til en af de store runde fødselsdage, så er det oplagt at fødselaren får et billede af alle børn og børnebørn, måske endda et gruppebillede med alle gæsterne fotograferet på engang, om det er en lille flok på 5 personer eller en lidt større på 100 personer intet er for stort, intet for småt.

Skal mor overraskes på morsdag med et billede af manden sammen med børnene, eller måske bare et børneportræt af de dejlige unger, et billede lige til at stille på kontorbordet, så arbejdsdagen ikke føles så lang, man kan storset bruge billeder til alle anledninger, det er som jeg siger kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan fotograferes og hvor.

Priserne for portrætfotografering afhænger meget af hvor stort billedet skal være samt hvordan det skal laves, skal det være papir, alu dibond, Acryl, canvas ( lærred) eller en af de mange andre former for medie at billedet skal laves på.

Vi sammensætter produktet så det passer til dit / jeres behov.

Prisliste se her:

Mulighed for tilkøb af digitale filer se her:

Ring til os så finder vi det rette til dig / jer.


Share on Facebook